VIRTUALNO DRUŽENJE z DEDKOM MRAZOM

Varno, zabavno in nepozabno.
Za podjetja in posameznike.

DEDEK MRAZ 2020

Dedka s sivo kučmo in belo brado ne zaustavi niti “koroštrun”, kot novi virus imenuje babica Zima. Celo leto sta s svojimi pomagači pripravljala presenečenja za navihane otroke, zato sta s pomočjo deklice Minke odkrila najbolj pisan in zabaven tobogan, ter se podala na pot do vseh občin in domov. Pridružite se dogodivščini in poskrbite, da bo decembrski čas tudi letos čaroben in nasmejan.

Kako?  Razveselite svoje otroke s prijavo na wolfy.si
Z nekaj kliki in plačanim predračunom prejmete povezavo do virtualnega druženja z Dedkom Mrazom.

ZABAVNA ANIMACIJA 12 minut
in
DRUŽENJE IN NAGOVOR DEDKA MRAZA 10 minut.

Sami izberite, kdaj boste video nato predvajali svojim otrokom. Med virtualnim druženjem boste priskočili na pomoč in darila postavili pred vrata (da jih ne bi pomagači slučajno pustili pred napačnimi vrati :))

Posamezniki z vpisom imena otroka ter njegovih lastnosti omogočite Dedku Mrazu, da otroka neposredno nagovori – si predstavljate ta žarek sreče v otroških očeh?!
Mi si ga! Zato pohitite s prijavo, ki je možna za podjetja do  27. 12. 2020 ter za posameznike do 15. 12. 2020.
Prijava do prihoda Miklavža (6.12.2020) prinaša darilni bon ( 10%) za popust na plesne in rekreativne tečaje v Plesni šoli Wolfy, ki ga lahko koristite za mesečno vadbo v letu 2021.

Srečo se da kupiti. Za malo se je da veliko dobiti.

Cenik

Posameznik:
8  eur na otroka

PODJETJA:
Do 10 otrok 8  eur na otroka
Do 20 otrok  130 eur
Do 40 otrok   180 eur
Do 60 otrok. 220 eur
Nad 60 otrok 250 eur

ZAUPAJO NAM:
Zveza prijateljev mladine ( Šiška. Dravlje, Bežigrad, Center, Rudnik, Lavrica, Gameljne, Vič), Sindikat vrtca Pedenjped, Slovenska tiskovna agencija, KOTO, SCHNEIDER, Dom za ostarele občane Šiška, SETCCE, Zavod za oskrbo na domu, vrtec Montessori, OLMA,  Sindikati osnovnih šol, KRUMPAK, AMZS, Republiški izpitni center,…..

 


Zveza prijateljev mladine
»Naše sodelovanje z gledališčem Wolfy sega zdaj že krepko čez 10 let. So zanesljivi, prijetni in odgovorni zunanji  sodelavci na katere se lahko vedno zaneseš. Z njihovimi pravljičnimi predstavami in animacijo smo bili vsa ta leta izredno zadovoljni ter smo jih redno vključevali v naš tradicionalni  program Veselega decembra za otroke. Novoletne pravljice so vedno zasnovane po meri otrok in so primerne tako za predšolske kot šolske otroke prve triade. Naši udeleženci njihove predstave spremljalo z velikim zanimanjem ter odprtih ust, saj so dinamične, plesno in glasbeno obarvane. Vsako leto nova zgodba, ki nam greje srce še ves decembrski praznični čas. Veseli smo, da lahko skupaj z njimi tkemo lepe praznične zgodbe za otroke in starše že vrsto let

Prijavnica

 • Izberite:
 • Za posameznika
 • Za podjetja

  Število otrok

  Podatki o otroku
  1. otrok  2. otrok  3. otrok  4. otrok  5. otrok  Kontaktni podatki starša ali skrbnika

  Pogoji plačila:
  - Po potrjeni prijavi boste na elektronski naslov, ki ste ga vpisali, prejeli predračun za naročeno storitev.
  - Ko predračun poravnate, prejmete elektronski račun, povezavo do virtualnega druženja z Dedkom mrazom ter vstopno geslo.

  Varovanje podatkov*

   Število otrok:

   Starost otrok:

   od
   do
   let.

   Kontaktni podatki

   Pogoji plačila:
   - Po potrjeni prijavi boste na elektronski naslov, ki ste ga vpisali, prejeli predračun za naročeno storitev.
   - Ko predračun poravnate, prejmete elektronski račun, povezavo do virtualnega druženja z Dedkom mrazom ter vstopno geslo.

   Varovanje podatkov*

   Novice

   back-to-top