DEDEK MRAZ

DEDEK MRAZ 2022

DEDEK MRAZ in OTROŠKA PRAVLJICA

Dodatna popestritev plesne šole WOLFY je gledališče PRAVLJICA. Vsako leto pripravimo za predšolske otroke in učence nižjih razredov pravljico, ki jo izvajamo v času veselega decembra. Posebnost naših predstav sta izrazita plesna dinamičnost, lahkotna vsebina in scenska obarvanost. Za seboj imamo že več kot 250 uspešnih nastopov po vrtcih, šolah, otroških bolnišnicah, kulturnih domovih in sindikatih. Tako otroke in učence ter vse mlade po srcu popeljemo v plesno pravljični svet.
Naša prednost gledališča je, da so predstave cenovno ugodne, obisk Dedka Mraza v naši izvedbi in prostorsko prilagodljive. Vse naše pravljice imajo dva zaključka. Prvi zaključek se konča s prihodom Dedka mraza, v kolikor pa želite pravljico brez Dedka Mraza se le ta konča s samostojnim zaključkom.
Predstava traja 25 min in je primerna tako za predšolske kot šolske otroke razredne stopnje.

 

Za letošnji veseli december smo za PODJETJA in POSAMEZNIKE pripravili različne pakete druženja z DEDKOM MRAZOM:

 

1.)  PLESNA PRAVLJICA Z OBISKOM DEDKA MRAZA v ŽIVO
    Za PODJETJA, ŠOLE, VRTCE, SINDIKATE….

PRAVJICA DECEMBER 2022    – Čajanka s čarovnico Milidoro

Globoko v začarani deželi je stala pisana hišica male čarovnice Milidore, ki je z največjim veseljem prirejala družabne dogodke za svoje pravljične prijatelje. Najraje se je posvečala svojim svečanim čajankam s porcelanastimi cvetnimi skodelicami, kockami sladkorja, čudovitimi cvetličnimi aranžmaji in slastnimi sadnimi kolači. Nekega lepega dne se je odločila, da povabi na svojo čajanko, škrata Picekpaca in velikana Grdošvrca. A kaj, ko je pozabila, da jima lepe manire niso bile ravno blizu, kar pa je bilo za uspešnost čajank zelo pomembno. Ni vse v dobrem čaju in lepih skodelicah, ampak tudi v lepem obnašanju pri pitju čaja. In tako se skrbno pripravljena čajanka spremeni v komedijo zmešnjav in packarij, ki postavijo cel dogodek na glavo. Vendar to Milidori ni vzelo poguma. Z malo truda in veliko zabave je poučila svoja prijatelja o lepem vedenju, ki je pomembno pri vsakem obisku, pa naj gre za svečano čajanko, ali samo za hiter pozdrav. Picekpac in Grdošvrc sta hitro ugotovila, da zna biti lepo vedenje celo prijetnejše kot lomastenje vse naokrog. In tako se Milidorina čajanka razvije v čudovito druženje dobrih prijateljev ob okusnem čaju in sladkem kolaču. Najlepše od vsega pa je, da sta se njena prijatelja naučila novih stvari, ki jima bodo zagotovo pomagale pri sklepanju novih prijateljstev.

–  otroška pravljica    20 min
– obisk DEDKA MRAZA   ( druženje z Dedkom mrazom in obdarovanje).

CENA:           
                       –  do 50 otrok        250 eur                                   
–  nad 50 otrok      320,00 eur      

2.)  SAMO OBISK DEDKA MRAZA
Za PODJETJA in POSAMEZNIKE
– trajanje 45 min
– druženje z DEDKOM MRAZOM
– obdarovanje otrok

CENA:
– podjetja          140,00 eur
– posamezniki  90,00 eur

 

 ZA dodatne informacije nas pokličite na 041/ 684 – 252 ali nam pišite na KLIKNI.

back-to-top