DEDEK MRAZ

DEDEK MRAZ 2021

DEDEK MRAZ in OTROŠKA PRAVLJICA

Dodatna popestritev plesne šole WOLFY je gledališče PRAVLJICA. Vsako leto pripravimo za predšolske otroke in učence nižjih razredov pravljico, ki jo izvajamo v času veselega decembra. Posebnost naših predstav sta izrazita plesna dinamičnost, lahkotna vsebina in scenska obarvanost. Za seboj imamo že več kot 250 uspešnih nastopov po vrtcih, šolah, otroških bolnišnicah, kulturnih domovih in sindikatih. Tako otroke in učence ter vse mlade po srcu popeljemo v plesno pravljični svet.
Naša prednost gledališča je, da so predstave cenovno ugodne, obisk Dedka Mraza v naši izvedbi in prostorsko prilagodljive. Vse naše pravljice imajo dva zaključka. Prvi zaključek se konča s prihodom Dedka mraza, v kolikor pa želite pravljico brez Dedka Mraza se le ta konča s samostojnim zaključkom.
Predstava traja 25 min in je primerna tako za predšolske kot šolske otroke razredne stopnje.

 

Za letošnji veseli december smo za PODJETJA in POSAMEZNIKE pripravili različne pakete druženja z DEDKOM MRAZOM:

1.)  VIRTULANO DRUŽENJE Z DEDKOM MRAZOM
2.)  OTROŠKA PRAVLJICA Z NASLOVOM  ” PRAVLJICA O DVEH VASICAH”
       Z  OBISKOM DEDKA MRAZA v ŽIVO

3.)  SAMO OBISK DEDKA MRAZA

1.) VIRTUALNO DRUŽENJEZ DEDKOM MRAZOM
Za PODJETJA IN POSAMEZNIKE
Dedka mraza  s sivo kučmo in belo brado ne zaustavi niti “koroštrun”, kot novi virus imenuje babica Zima. Celo leto sta s svojimi pomagači pripravljala presenečenja za navihane otroke, zato sta s pomočjo deklice Minke odkrila najbolj pisan in zabaven tobogan, ter se podala na pot do vseh občin in domov. Pridružite se dogodivščini in poskrbite, da bo decembrski čas tudi letos čaroben in nasmejan.
– virtualna animacija z igralko MINKO
– virtualni nagovor DEDKA MRAZA
– trajanje  17 min

Kako?
Po izpolnjeni prijavi  boste prejeli povezavo do posnetka, ki ga boste nato predvajali svojim otrokom. Termin  predvajanja izberete sami. Med virtualnim druženjem boste priskočili na pomoč in darila postavili pred vrata (da jih ne bi pomagači slučajno pustili pred napačnimi vrati
CENA: 
– za posameznike  40,00 eur
– za podjetja          180,00 eur

2.)  PLESNA PRAVLJICA Z OBISKOM DEDKA MRAZA v ŽIVO
    Za PODJETJA, ŠOLE, VRTCE, SINDIKATE….

V deželi ne tako daleč stran stoji majhen hrib. Ravno tako visok, da se ne vidi preko njega. Na eni strani stoji s soncem obisjana mala vasica z bujnimi zelenimi drevesnimi krošnjami in pisanimi cvetlicami v parku. Že od daleč se vidijo lepe, urejene hiše in čiste ulice. Na drugi strani hriba pa sonce ne more prodreti skozi goste oblake dima, ki se vijejo iz sosednje vasice. Ta je tako zanemarjena, da se že od daleč vidijo kupi smeti, v parku pa stojijo suhe podobe dreves, ki se utapljajo med odpadki. Tako pride dan, ko v tej vasici ni prostora niti za eno smet več. Vaščani se zato odločijo, da, ko ljudje v sosednji vasici zaspijo, se oni prikradejo vanjo in začno odlagati smeti v lepo urejeno vaško ulico. Naslednje jutro se vaščani lepe vasi prebudijo, opazijo kupe smeti in se brez pomislekov lotijo pospravljanja. Zgodba se ponovi vsako noč, dokler prebivalcem lepe vasi ne prekipi. Odločijo se, da bodo obiskali svoje sosede ter jim pokazali, kako se ravna z odpadki. Če želite izvedeti, ali so se vaščani umazane vasice naučili skrbeti za svoje okolje, se nam pridružite na predstavi o dveh vasicah.

–  otroška pravljica    20 min
– obisk DEDKA MRAZA   ( druženje z Dedkom mrazom in obdarovanje).

CENA:           
                       –  do 50 otrok        250 eur                                   
–  nad 50 otrok      320,00 eur      

3.)  SAMO OBISK DEDKA MRAZA
Za PODJETJA in POSAMEZNIKE
– trajanje 45 min
– druženje z DEDKOM MRAZOM
– obdarovanje otrok

CENA:
– podjetja          140,00 eur
– posamezniki  90,00 eur

 

 ZA dodatne informacije nas pokličite na 041/ 684 – 252 ali nam pišite na KLIKNI.

back-to-top